Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Pastamaking and breadmaking quality of soft-textured durum wheat lines
 
 
Titel: Pastamaking and breadmaking quality of soft-textured durum wheat lines
Auteur: Gazza, Laura
Sgrulletta, Daniela
Cammerata, Alessandro
Gazzelloni, Gloria
Perenzin, Maurizio
Pogna, Norberto E.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 54 (2011) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland