Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Phytic acid content and “in vitro” iron, calcium and zinc bioavailability in bakery products: The effect of processing
 
 
Titel: Phytic acid content and “in vitro” iron, calcium and zinc bioavailability in bakery products: The effect of processing
Auteur: Frontela, C.
Ros, G.
Martínez, C.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 54 (2011) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland