Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of gluten-free pasta through conventional and innovative methods: Evaluation of the uncooked products
 
 
Titel: Characterisation of gluten-free pasta through conventional and innovative methods: Evaluation of the uncooked products
Auteur: Mariotti, Manuela
Iametti, Stefania
Cappa, Carola
Rasmussen, Patrizia
Lucisano, Mara
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 53 (2011) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland