Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of common wheat protein fractions to dough properties and quality of northern-style Chinese steamed bread
 
 
Titel: Contribution of common wheat protein fractions to dough properties and quality of northern-style Chinese steamed bread
Auteur: Zhang, Pingping
He, Zhonghu
Chen, Dongsheng
Zhang, Yong
Larroque, Oscar R.
Xia, Xianchun
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 46 (2007) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland