Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour
 
 
Titel: Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour
Auteur: Lamacchia, C.
Di Luccia, A.
Baiano, A.
Gambacorta, G.
la Gatta, B.
Pati, S.
La Notte, Ennio
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 46 (2007) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland