Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Shear and extensional properties of bread doughs affected by their minor components
 
 
Titel: Shear and extensional properties of bread doughs affected by their minor components
Auteur: Rouillé, J.
Della Valle, G.
Lefebvre, J.
Sliwinski, E.
vanVliet, T.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 42 (2005) nr. 1 pagina's 13 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland