Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Variation in protein composition of wheat flour and its relationship to dough mixing behaviour
 
 
Titel: Variation in protein composition of wheat flour and its relationship to dough mixing behaviour
Auteur: Kuktaite, R
Larsson, H
Johansson, E
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 40 (2004) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland