Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Genetical, Biochemical and Technological Parameters Associated with Biscuit Quality. I. Prediction Using Grain Hardness and Water Extractable Arabinoxylans
 
 
Titel: Genetical, Biochemical and Technological Parameters Associated with Biscuit Quality. I. Prediction Using Grain Hardness and Water Extractable Arabinoxylans
Auteur: Igrejas, Gilberto
Martinant, Jean-Pierre
Bouguennec, Annaig
Villain, Anne Catherine
Saulnier, Luc
Popineau, Yves
Branlard, Gérard
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 36 (2002) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland