Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Interrelationships of Protein Composition, Protein Level, Baking Process and the Characteristics of Hearth Bread and Pan Bread
 
 
Titel: Interrelationships of Protein Composition, Protein Level, Baking Process and the Characteristics of Hearth Bread and Pan Bread
Auteur: Færgestad, E.M.
Molteberg, E.L.
Magnus, E.M.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 31 (2000) nr. 3 pagina's 12 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland