Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effects of a High M r Glutenin Subunit (1Bx20) on the Dough Mixing Properties of Wheat Flour
 
 
Titel: Effects of a High M r Glutenin Subunit (1Bx20) on the Dough Mixing Properties of Wheat Flour
Auteur: Bekes, F.
Gras, P.W.
Gupta, R.B.
Hickman, D.R.
Tatham, A.S.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 19 (1994) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland