Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The Effects of Nitrogen Fertilization and Chlorination on the Protein and Fatty Acid Contents of Soft Red Winter Wheat Flour, and their Influence on the Baking Quality for Angel Food Cake
 
 
Titel: The Effects of Nitrogen Fertilization and Chlorination on the Protein and Fatty Acid Contents of Soft Red Winter Wheat Flour, and their Influence on the Baking Quality for Angel Food Cake
Auteur: Conforti, F.D.
Johnson, J.M.
Alley, M.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 18 (1993) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland