Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Study on the improvement of Rye bread quality by bacterial Laccase derived from Streptomyces coelicolor
 
 
Titel: Study on the improvement of Rye bread quality by bacterial Laccase derived from Streptomyces coelicolor
Auteur: Zhang, Ran
Li, Yanhua
Gao, Yuan
Wang, Fengyun
Zhou, Peng
Zhang, Yan
Li, Ying
Wang, Kaiyue
Rui, Ting
Zhu, Guilan
Wang, Jingjing
Fang, Zemin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland