Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Effect of egg white on the structure and properties of starch in wheat noodles
 
 
Titel: Effect of egg white on the structure and properties of starch in wheat noodles
Auteur: Xu, Jinyi
Sang, Shangyuan
Zhang, Jinye
Xing, Jiali
He, Rong
Xu, Fuxing
Fang, Guanghui
Ouyang, Dan
Wan, Ying
Luo, Xiaohu
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland