Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Fungal fermentation improves the nutritional quality, flavor characteristic and physicochemical property of highland barley bran
 
 
Titel: Fungal fermentation improves the nutritional quality, flavor characteristic and physicochemical property of highland barley bran
Auteur: Zhang, Yongzhu
Liu, Mingxin
Wu, Fenghua
Li, Jinmei
Azi, Fidelis
Yu, Ke
He, Zhiping
Wang, Peng
Wu, Changling
Lu, Baiyi
Liu, Xingquan
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland