Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound-assisted process of dough for noodle production: Textural properties, moisture distribution, microstructure and cooking quality
 
 
Titel: Ultrasound-assisted process of dough for noodle production: Textural properties, moisture distribution, microstructure and cooking quality
Auteur: Li, Xingguo
Liu, Pengfei
Bai, Zhouya
Luo, Denglin
Yue, Chonghui
Wu, Yanhui
Li, Peiyan
Wang, Libo
Han, Sihai
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland