Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in texture and cooking quality of black rice (Oryza sativa L.) using different pretreatments
 
 
Titel: Improvement in texture and cooking quality of black rice (Oryza sativa L.) using different pretreatments
Auteur: Xiong, Gangping
Jia, Liting
Luo, Lijuan
Ding, Yuqin
Lin, Qinlu
Liu, Chun
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland