Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Nixtamalization of durum wheat and the effect on protein secondary structure, gliadins, dough, and breadmaking quality
 
 
Titel: Nixtamalization of durum wheat and the effect on protein secondary structure, gliadins, dough, and breadmaking quality
Auteur: Rincón-Aguirre, Alexandra
Figueroa-Cárdenas, Juan de Dios
Ramírez-Wong, Benjamín
Ibba, Maria Itria
Martínez Cruz, Eliel
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland