Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 34 gevonden artikelen
 
 
  The globulin aggregation characteristics induced by salt and alkali and its effects on dough processing quality
 
 
Titel: The globulin aggregation characteristics induced by salt and alkali and its effects on dough processing quality
Auteur: Zhang, Li-Li
Guan, Er-Qi
Yang, Yu-Ling
Zhang, Ting-Jing
Zhang, Yao-Lei
Liu, Yuan-Xiao
Li, Meng-Meng
Zhang, Kai-Ge
Bian, Ke
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland