Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 34 gevonden artikelen
 
 
  A comparison study of three heating assisted enzyme inactivation pretreatments on the physicochemical properties and edible quality of highland barley grain and flour
 
 
Titel: A comparison study of three heating assisted enzyme inactivation pretreatments on the physicochemical properties and edible quality of highland barley grain and flour
Auteur: Li, Meng-jia
Wang, Hao-ran
Tong, Li-Tao
Fan, Bei
Yang, Xi-juan
Sun, Ruo-qi
Liu, Li-ya
Wang, Feng-zhong
Wang, Li-li
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 34 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland