Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different vegetable oils and ultrasonicated quinoa protein nanoparticles on the rheological properties of Pickering emulsion and freeze-thaw stability of emulsion gels
 
 
Titel: Effects of different vegetable oils and ultrasonicated quinoa protein nanoparticles on the rheological properties of Pickering emulsion and freeze-thaw stability of emulsion gels
Auteur: Cen, Kaiyue
Yu, Xi
Gao, Chengcheng
Feng, Xiao
Tang, Xiaozhi
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 102 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland