Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Use of glycosylated wheat protein in emulsions and its application as a fat replacer in microwave cakes
 
 
Titel: Use of glycosylated wheat protein in emulsions and its application as a fat replacer in microwave cakes
Auteur: Zhang, Zhen-Yu
Zhou, Hui-Ming
Bai, Yi-Peng
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland