Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The structure and protein composition of vitreous, piebald and starchy durum wheat kernels
 
 
Titel: The structure and protein composition of vitreous, piebald and starchy durum wheat kernels
Auteur: Dexter, J.E.
Marchylo, B.A.
MacGregor, A.W.
Tkachuk, R.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 10 (1989) nr. 1 pagina's 14 p.
Jaar: 1989
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland