Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Prior exposure to different combinations of pH and undissociated acetic acid can affect the induced resistance of Salmonella spp. strains in mayonnaise stored under refrigeration and the regulation of acid-resistance related genes
 
 
Titel: Prior exposure to different combinations of pH and undissociated acetic acid can affect the induced resistance of Salmonella spp. strains in mayonnaise stored under refrigeration and the regulation of acid-resistance related genes
Auteur: Gavriil, Alkmini
Paramithiotis, Spiros
Skordaki, Asimina
Tsiripov, Eleni
Papaioannou, Adamantia
Skandamis, Panagiotis N.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland