Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Suitability of lactic acid bacteria and deriving antibacterial preparations to enhance shelf-life and consumer safety of emulsion type sausages
 
 
Titel: Suitability of lactic acid bacteria and deriving antibacterial preparations to enhance shelf-life and consumer safety of emulsion type sausages
Auteur: Bungenstock, L.
Abdulmawjood, A.
Reich, F.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland