Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing
 
 
Titel: Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing
Auteur: Johansson, Linnea
Nikulin, Jarkko
Juvonen, Riikka
Krogerus, Kristoffer
Magalhães, Frederico
Mikkelson, Atte
Nuppunen-Puputti, Maija
Sohlberg, Elina
de Francesco, Giovanni
Perretti, Giuseppe
Gibson, Brian
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland