Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 44 gevonden artikelen
 
 
  The use of multifunctional yeast-lactobacilli starter cultures improves fermentation performance of Spanish-style green table olives
 
 
Titel: The use of multifunctional yeast-lactobacilli starter cultures improves fermentation performance of Spanish-style green table olives
Auteur: Benítez-Cabello, Antonio
Calero-Delgado, Beatriz
Rodríguez-Gómez, Francisco
Bautista-Gallego, Joaquín
Garrido-Fernández, Antonio
Jiménez-Díaz, Rufino
Arroyo-López, Francisco Noé
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland