Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 44 gevonden artikelen
 
 
  The potential correlation between bacterial diversity and the characteristic volatile flavour of traditional dry sausages from Northeast China
 
 
Titel: The potential correlation between bacterial diversity and the characteristic volatile flavour of traditional dry sausages from Northeast China
Auteur: Hu, Yingying
Zhang, Lang
Liu, Qian
Wang, Yan
Chen, Qian
Kong, Baohua
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland