Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Escherichia coli O157:H7 in apple cider by resveratrol and naringenin
 
 
Titel: Inactivation of Escherichia coli O157:H7 in apple cider by resveratrol and naringenin
Auteur: Surendran Nair, Meera
Ma, Fulin
Lau, Patrick
Upadhyaya, Indu
Venkitanarayanan, Kumar
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 86 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland