Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of physiological properties of yeast strains isolated from olive oil and their in vitro probiotic trait
 
 
Titel: Evaluation of physiological properties of yeast strains isolated from olive oil and their in vitro probiotic trait
Auteur: Zullo, B.A.
Ciafardini, G.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 78 (2019) nr. C pagina's 179-187
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland