Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of Escherichia coli, as a surrogate for Salmonella spp., on the surface of grapefruit during various packingline processes
 
 
Titel: Reduction of Escherichia coli, as a surrogate for Salmonella spp., on the surface of grapefruit during various packingline processes
Auteur: Danyluk, Michelle D.
Friedrich, Loretta M.
Dunn, Laurel L.
Zhang, Jiuxu
Ritenour, Mark A.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 78 (2019) nr. C pagina's 188-193
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland