Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Salmonella Typhimurium on red chili peppers by treatment with gaseous chlorine dioxide followed by drying
 
 
Titel: Inactivation of Salmonella Typhimurium on red chili peppers by treatment with gaseous chlorine dioxide followed by drying
Auteur: Lee, Huyong
Beuchat, Larry R.
Ryu, Jee-Hoon
Kim, Hoikyung
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 76 () nr. C pagina's 78-82
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland