Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 69 gevonden artikelen
 
 
  High pressure processing effect on different Listeria spp. in a commercial starter-free fresh cheese
 
 
Titel: High pressure processing effect on different Listeria spp. in a commercial starter-free fresh cheese
Auteur: Evert-Arriagada, K.
Trujillo, A.J.
Amador-Espejo, G.G.
Hernández-Herrero, M.M.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 76 () nr. C pagina's 481-486
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland