Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of oregano essential oil and salt on the growth of Escherichia coli in salad dressing
 
 
Titel: Combined effects of oregano essential oil and salt on the growth of Escherichia coli in salad dressing
Auteur: Cattelan, Marília Gonçalves
Nishiyama, Yara Paula de Oliveira
Gonçalves, Tânia Maria Vinturim
Coelho, Alexandre Rodrigo
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 73 (2018) nr. C pagina's 305-310
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland