Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Shelf life evaluation of fresh-cut red chicory subjected to different minimal processes
 
 
Titel: Shelf life evaluation of fresh-cut red chicory subjected to different minimal processes
Auteur: Alfonzo, Antonio
Gaglio, Raimondo
Miceli, Alessandro
Francesca, Nicola
Di Gerlando, Rosalia
Moschetti, Giancarlo
Settanni, Luca
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 73 (2018) nr. C pagina's 298-304
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland