Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Polyphasic approach to study physico-chemical, microbiological and sensorial characteristics of artisanal Nicastrese goat's cheese
 
 
Titel: Polyphasic approach to study physico-chemical, microbiological and sensorial characteristics of artisanal Nicastrese goat's cheese
Auteur: Pino, Alessandra
Liotta, Luigi
Randazzo, Cinzia L.
Todaro, Aldo
Mazzaglia, Agata
De Nardo, Floro
Chiofalo, Vincenzo
Caggia, Cinzia
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 70 (2018) nr. C pagina's 143-154
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland