Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure processing on the survival of Salmonella Enteritidis and shelf-life of chicken fillets
 
 
Titel: Effect of high pressure processing on the survival of Salmonella Enteritidis and shelf-life of chicken fillets
Auteur: Argyri, Anthoula A.
Papadopoulou, Olga S.
Nisiotou, Aspasia
Tassou, Chrysoula C.
Chorianopoulos, Nikos
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 70 (2018) nr. C pagina's 55-64
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland