Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thyme essential oil and Lactococcus lactis CBM21 on the microbiota composition and quality of minimally processed lamb’s lettuce
 
 
Titel: Effect of thyme essential oil and Lactococcus lactis CBM21 on the microbiota composition and quality of minimally processed lamb’s lettuce
Auteur: Siroli, Lorenzo
Patrignani, Francesca
Serrazanetti, Diana I.
Vernocchi, Pamela
Del Chierico, Federica
Russo, Alessandra
Torriani, Sandra
Putignani, Lorenza
Gardini, Fausto
Lanciotti, Rosalba
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 68 (2017) nr. C pagina's 61-70
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland