Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Use of natural antimicrobials to improve the quality characteristics of fresh “Phyllo” – A dough-based wheat product – Shelf life assessment
 
 
Titel: Use of natural antimicrobials to improve the quality characteristics of fresh “Phyllo” – A dough-based wheat product – Shelf life assessment
Auteur: Tsiraki, Maria I.
Karam, Layal
Abiad, Mohamad G.
Yehia, Hany M.
Savvaidis, Ioannis N.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland