Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Exposure to minimally processed pear and melon during shelf life could modify the pathogenic potential of Listeria monocytogenes
 
 
Titel: Exposure to minimally processed pear and melon during shelf life could modify the pathogenic potential of Listeria monocytogenes
Auteur: Colás-Medà, Pilar
Viñas, Inmaculada
Oliveira, Márcia
Anguera, Marina
Serrano, Jose C.E.
Abadias, Maribel
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland