Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Industrial application of selected lactic acid bacteria isolated from local semolinas for typical sourdough bread production
 
 
Titel: Industrial application of selected lactic acid bacteria isolated from local semolinas for typical sourdough bread production
Auteur: Corona, Onofrio
Alfonzo, Antonio
Ventimiglia, Giusi
Nasca, Anna
Francesca, Nicola
Martorana, Alessandra
Moschetti, Giancarlo
Settanni, Luca
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 59 (2016) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland