Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of zinc formulations, sodium chloride, and hydroxytyrosol on the growth/no-growth boundaries of table olive related yeasts
 
 
Titel: Effect of zinc formulations, sodium chloride, and hydroxytyrosol on the growth/no-growth boundaries of table olive related yeasts
Auteur: Romero-Gil, V.
Rejano-Zapata, L.
Garrido-Fernández, A.
Arroyo-López, F.N.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 57 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland