Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Assessment throughout a whole fishing year of the dominant microbiota of peeled brown shrimp (Crangon crangon) stored for 7 days under modified atmosphere packaging at 4 °C without preservatives
 
 
Titel: Assessment throughout a whole fishing year of the dominant microbiota of peeled brown shrimp (Crangon crangon) stored for 7 days under modified atmosphere packaging at 4 °C without preservatives
Auteur: Calliauw, Fien
De Mulder, Thijs
Broekaert, Katrien
Vlaemynck, Geertrui
Michiels, Chris
Heyndrickx, Marc
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 54 (2016) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 24 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland