Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the bacterial communities of hard cheese with blowing defect
 
 
Titel: Understanding the bacterial communities of hard cheese with blowing defect
Auteur: Bassi, Daniela
Puglisi, Edoardo
Cocconcelli, Pier Sandro
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 52 (2015) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland