Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Transfer, composition and technological characterization of the lactic acid bacterial populations of the wooden vats used to produce traditional stretched cheeses
 
 
Titel: Transfer, composition and technological characterization of the lactic acid bacterial populations of the wooden vats used to produce traditional stretched cheeses
Auteur: Scatassa, Maria Luisa
Gaglio, Raimondo
Macaluso, Giusi
Francesca, Nicola
Randazzo, Walter
Cardamone, Cinzia
Di Grigoli, Antonino
Moschetti, Giancarlo
Settanni, Luca
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 52 (2015) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland