Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of survival of murine norovirus-1 during sauerkraut fermentation and storage under standard and low-sodium conditions
 
 
Titel: Evaluation of survival of murine norovirus-1 during sauerkraut fermentation and storage under standard and low-sodium conditions
Auteur: Gagné, Marie-Josée
Barrette, Julie
Savard, Tony
Brassard, Julie
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 52 (2015) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland