Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 21 gevonden artikelen
 
 
  An innovative method to produce green table olives based on “pied de cuve” technology
 
 
Titel: An innovative method to produce green table olives based on “pied de cuve” technology
Auteur: Martorana, Alessandra
Alfonzo, Antonio
Settanni, Luca
Corona, Onofrio
La Croce, Francesco
Caruso, Tiziano
Moschetti, Giancarlo
Francesca, Nicola
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 50 (2015) nr. C pagina's 15 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 21 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland