Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical characterization of natural fermentation process of Conservolea and Kalamàta table olives and developement of a protocol for the pre-selection of fermentation starters
 
 
Titel: Physico-chemical characterization of natural fermentation process of Conservolea and Kalamàta table olives and developement of a protocol for the pre-selection of fermentation starters
Auteur: Bleve, Gianluca
Tufariello, Maria
Durante, Miriana
Grieco, Francesco
Ramires, Francesca Anna
Mita, Giovanni
Tasioula-Margari, Maria
Logrieco, Antonio Francesco
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 368-382
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring