Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Microbial communities involved in Kaşar cheese ripening
 
 
Titel: Microbial communities involved in Kaşar cheese ripening
Auteur: Aydemir, Oğuz
Harth, Henning
Weckx, Stefan
Dervişoğlu, Muhammet
De Vuyst, Luc
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 587-595
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland