Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Metabolism of phenolic compounds by Lactobacillus spp. during fermentation of cherry juice and broccoli puree
 
 
Titel: Metabolism of phenolic compounds by Lactobacillus spp. during fermentation of cherry juice and broccoli puree
Auteur: Filannino, Pasquale
Bai, Yunpeng
Di Cagno, Raffaela
Gobbetti, Marco
Gänzle, Michael G.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 272-279
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland