Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Improving safety of salami by application of bacteriocins produced by an autochthonous Lactobacillus curvatus isolate
 
 
Titel: Improving safety of salami by application of bacteriocins produced by an autochthonous Lactobacillus curvatus isolate
Auteur: de Souza Barbosa, Matheus
Todorov, Svetoslav Dimitrov
Ivanova, Iskra
Chobert, Jean-Marc
Haertlé, Thomas
de Melo Franco, Bernadette Dora Gombossy
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 254-262
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland